Saker & Ting

Som vanligt så går det ett tag mellan varje inlägg.

Sitter just nu o lyssnar på musik o har läst lite fb, väntar på att Tommie håller på o fixar nåt gott till oss. Lite mys o ensamtid då lillen sover. Men får vänta med att äta tills Roger gått :/

Förra veckan blev det inte så mkt jobb då jag fick va hemma med Leo då Tommie låg sjuk...
Jobbade bara onsdag och fredag, alldeles för lite.
Nästa vecka är sista praktik veckan. Känns jätte tråkigt och jobbigt, visst man vet att praktik är bara en viss tid sen får man göra nåt annat. Men har aldrig trivts så mycket på en praktik som jag gör nu, det är helt underbara tjejer som jobbar där och har fått jätte bra kontakt med dem. Kan prata om allt mellan himmel o jord med dem. Och hur ofta får man en sån praktik. Det kommer bli jobbigt att sluta men man kan ju hoppas att dem ringer om dem behöver extra hjälp nån gång. Dem vet vart jag finns :)

Igår (fredag) så fick vi besök på kvällen. Min älskling Sofia + fam kom o lekte. Jag och Sofia tog en promenad till affären o köpte massa onyttigt ;)
vi vuxna satt o prata i köket medans barnen va överallt ;) Blir så härligt med 3killar som får en sockerkick. haha
Dem hade det jätte roligt tills en av dem slog sen och då va leken över. Då kom tröttheten, så gästerna åkte hem och jag la lillen.
Tack för en trevlig kväll, får vi snart göra om!!!

Idag har vi tagit det lugnt, va ute en stund förut i solen så leo lekte lite.
Nu på kvällen så är Roger här, fikat o kollar nu tv. Jag o T ska väl äta nåt gott snart, vad vet jag inte. Blir överasskning. Men vi måste ju vänta tills Roger gått hem, om typ en timme och då sover väl jag.

Nu har ni iaf fått lte uppdatering.
Ha en bra kväll!

Puss o Kram!!!

Kalas

Igår hade vi kalas för Leo och det va jätte roligt att få träffa familjen igen.
Hade ju gjort två tårtor och tänkte: det får banne mig räcka. Jag har en tårta kvar nu och det finns massa bullar o kakor kvar :)
Han fick jätte fina presenter, pengar, böcker, massa lera, ett staffli, pennor till staffli't, kattunge och en polisbil. Ni vet, en sån som han kan sitta i o köra ;) och så fick han beställa kläder från Ellos för 1000:-( så det måste jag kolla snart vad vi ska beställa) och en säng som jag hoppas vi får hem på måndag.
Och självklart så glömde vi kameran så blev tyvärr inga bilder. Men dem bästa bilderna är ju minnet ;)

Efter gästerna gått så stanna Ronja kvar o lekte med Melvin medans vi städade sedan körde pappa hem dem och jag o Nicke o farmor började gå hemåt innan pappa hämta upp dem. Och fy fan vad det blåste kallt då.

På em så fick vi hjälp av Magnus o Ronja att flytta möblerna så nu bor vi i nya lägenheten.
Stort tack för hjälpen!!!
Blev en promenad med Ronja upp dit och sen va det ju bara att packa upp allt och Leo o Ronja satte sig o dega lite o kollade även film med. Leo va övertrött o lyssna inte ett dugg så tommie följde Ronja hem och jag la Leo i säng.

Idag så började dagen 6.20...då va Leo pigg o glad, men inte jag...Men bara gilla läget och gå upp.
Har ätit lite frukost och Leo har degat o kollat film. Nu försöker han lära mimmi dricka vatten direkt ur kranen.

Nu ska jag kolla klart på Toy Story 2 med lilleman.

Torsdag

Veckorna går så himla fort, vart tar dagarna vägen.
Har haft ont i huvudet nu i 2-3 dagar, inte för o klaga men börjar bli liite jobbigt nu. Men ska ta mig i kragen och gå o prata med optikern imorron.

Idag har jag jobbat, sytt o plockat bland sakerna. Trivs så himla bra hos tjejerna, mår bättre än innan och det har alla märkt, mamma har oxå märkt det och då bara via telefonen :)
Synd att dem inte behöver mer folk ;)

har precis fikat lite med Tommie o svärfar, lilleman sover sen länge.
Fick våra kakor o bullar idag, 100bullar och 9byttor med kakor, så borde nog räcka till kalaset. Plus att vi får mer kakor imorron. Hahaha

Ska lägga mig i soffan nu, ögonen o huvudet tycker inte om att sitta vid datorn.

Pussas <3

*Den som inte kan hata kan inte heller älska*

RSS 2.0