Love it

Tycker ni om min nya design då? Jag ÄLSKAR den, så himla fin.
Stort tack till Johanna!

Idag har Leo o jag spelat lite Nalle Puh memo, även pusselbollen har varit framme. Skulle ha tagit en
sväng till affären men Leo vägra lyssna så det blev inget med det. Så det har bara varit en pyjamas dag idag :)

Imorron är det nyårsafton, här blir det lugnt. Inga planer alls, äta lite god mat och smälla några raketer.
Se om Leo håller sig vaken så länge då...Tveksamt faktiskt, men det gör ju inget för då sliipper jag gå ut i kylan ;)

Och på lördag så är det ju årets bästa dag: min födelsedag. haha
fyller ju bara 24 så iinget o fira direkt, har ju ändå inget att bjuda på...
På måndag sen så åker jag till Norrköping några dagar, först blir det att sova hos Morbror. Ska ju på stan o shoppa och sen ska jag umgås med babe lite... Förhoppningsvis så åker jag ut på landet sen till pappa. Så kör han hem mig med...
Va ju över ett halvår sen jag va hemma på landet, saknar mitt älskade hus.


Nu ikväll så har Roger varit här, är fortfarande. Han o Leo har lekt på rummet och så spela dem
Nalle puh memory, bra träning för dem båda...

Nu blir det att lyssna på musik, HÖG musik i hörlurarna, älskart...
Ni får ha en bra kväll!

Livet

Nu börjar jag fan få nog...
Jävla tjafs om pengar hit o dit, men självklart gick jag ner o köpte bröd o smör.(annars hade jag fått dåligt samvete, sonen behöver ju det)
Men vad får han o tro att han bestämmer att jag o L inte får åka iväg några dagar nu???
Bara för att det är nyår behöver man fan inte stanna "hemma"... Hemma i helvetet!

Och fb, om jag vill skriva du är störd till honom så gör väl jag det, det ska folk ge fan i...Visst alla ser det men vem bryr sig, INTE JAG!!!
Om dem tycker det är taskigt eller onödigt så behöver dem väl inte bry sig o läsa, varför då lägga energi på att kommentera o klaga... Fan vad jag hatar vissa människor!
INGEN säger åt mig vad eller hur eller när fan jag ska göra saker...

Jag kommer se till så jag o Leo kan åka härifrån ett par dagar, helst åka imorron torsdag.
Men hur kommer vi till Vika?
vart tar vi vägen sen? Ska vi ut till pappa eller Johan eller Sofia????
jag har inte pengar så jag kan hjälpa till eller köpa frukost och mat...

Jag kommer inte ens ha pengar till praktiken sen, så jag kan köpa lunch dit.
hatar mitt liv mer o mer...Ibland vill man bara dö!



Ni får hade bra mina läsare, även om ni är få

Julafton

Torsdagen den 23e så kom moster o hämta mig o Leo redan vid 13 tiden. Åkte först till Sörping o hämta Emelie(kusin) sedan vidare till Willys för att handla det sista till julbordet. Sedan vidare till Norrköping där vi skulle till morbror. Gick in den stund o satt o prata med Johan och Niclas, sen gick vi ner på stan, shoppade julklappar och mötte upp mamma.
Upp till Johan igen där vi spela Bingolotto och vann ingenting hehe.

Den 24e..JULAFTON ;)
Vaknade redan kl 06 av att mamma snarka, haha sen kom Johan hem vid 06.20 (han jobba natt) och då vakna Leo. YES!! or not, men det va bara att gå upp eller vi låg kvar o kolla barnprogram. Sen upp o ge välling, sminka oss o sen kom Jocke o hämta oss. Mot Sörping o fira jul. Vi stannade till hos Cissi med och tände några ljus hos henne. Jätte fint men dock blev det ett snabb besök då det va sviiinkallt ute.
Väl hos Fredrik så blev det julfrukost o efter det julklappsspelat där man vann lite.
Sen va det det gamla vanliga, julmat, kalle anka och sen kom Tomten. Men Tomten hade inga ögon sa Leo. han såg konstig ut. haha
Det va en super mysig och rolig dag, älskar att få vara med min familj o skratta. Känns så JÄVLA bra att veta att man har sina kusiner bakom sig(om något skulle hända) Dem är som mina storebröder.

Den 25e så va det ju dags att åka hem, mamma åkte innan då hon skulle till tåget så Johan följde henne dit. Sussie kom o hämta oss och sen for vi ner till Ed.
Väl hemma så blev det in o lämna väskan o julklappar sen direkt upp till Svärmor där Tommies familj vänta. Blev att äta lite, tomten, spela och sedan hem. Vi gick hem tidigt då jag va så jävla trött.
Men det va väl bra där med...Tråkigt dock att alla inte kunde hålla att ingen skulle dricka. Men men...
Nästa år blir det att bara fira med min familj ;)
Kvällen blev lugn, packa upp alla julklappar o sen bara ta det lugnt. jag har iinte ens packat upp resväskan än.

Idag har dagen inte varit lika bra, vill helst bara glömma dagen.
Jag satt o kolla lägenheter och då blev ju Tommie arg, varför gör du det, varför gör du så här.
Jag vill inte bo med dig, fattar du inte det...
Men det fattar han inte. Han tror att han kan tvinga mig va ihop med honom och tvinga mig bo med honom. MEN han tror framför allt att han kan bestämma att jag ska bo kvar i Ed... Fuck heller, jag ska härifrån.
Men det blev ju bråk som vanlig då rå. Han satt på sängen och jag såg hur arg han blev, bara spärra upp ögonen. Sa att han skulle stänga av strömmen, sa åt mig att jag skulle gå o äta. Sa åt han o sluta larva sig, men han stängde av strömmen :/ dock satte han på den lika fort igen men ändå...
Hota med att han skulle ta livet av sig om jag flytta med Leo för då kommer han ju aldrig att få träffa honom... Han hota till o med att han skulle ta livet av sig och att Leo skulle se honom så...
HUR JÄVLA LÅGT FÅR MAN SJUNKA!!!!!!!
Jag hatar honom!

Men jag blev tyst, pratar knappt med honom, åt inte den jävla maten. Tänker inte äta nån jävla dag....
Tänker fan svälta mig själv eller nåt...

Jag ska  åka till Norrköping nån helg med, tror det blir den 7-9jan. Fick ju presentkort på Gina Tricot i julklapp och så ska jag ev ut på Borgen den 7e ;) Nån som vill med o dansa....

Ni får ha en bra kväll mina kära läsare...

Detta va då lite om mina dagar.... Hoppas ni oxå har haft en bra jul

Tisdag

Igår va T borta hos sin far hela kvällen igen, tur man har tre kronor som man kan kolla på.
Ni kanske undrar varför jag skriver varje gång har gör något eller så, men det är för att jag ska komma ihåg...Hur många dagar o vad o ditten o datten....
Inte för att bara klaga.

Leo o jag tog en promenad till affären förut, leo fick gå då jag inte kände för att dra nån vagn eller snowracer. Vi kom till nästan början av backen sen fick jag bära han nerför, på vägen hem fick jag bära han halva backen upp. Sen fick han banne mig gå, han börjar bli tung nu. ;)
Annars har vi bara tagit det lugnt, fixat en julskinka och det är såå jäkla gott. Så det blir en skinkmacka o cola sen till tv'n. Är det nåt bra ikväll?

Imorron är det onsdag då ska det packas och naglarna ska målas. Funderar på vanlig fransk manikyr eller ska jag ha rosa eller grön färg istället för vanliga vita? Eller vad tycker ni jag ska ha för färg...
Men tyvärr kan jag inte måla vänstertummen, för den nagel har gått av. HELA nageln gick av, blev efter jag rev o styrde i påsarna då vi hade storhandlat.. Fan så fult det är.

Får order här från lilleman att göra välling så lika bra o göra det ;) Det är ju dags för han o sova nu, han får nog somna till Narnia (inte varje kväll)

Ni får ha en bra kväll!

p.s: snart är det torsdag ;) moohahahha

Arg

Tommie o Roger åkte till Gamleby idag för dem skulle till systemet och så skulle T se om han hitta nån julkapp till Leo.
Han går FÖRST till systemet och handlar för 269:- SEN går han o kollar julklapp och har då endast 93:- kvar. Hur fan kan man köpa spriten först och sen julklapp till sin son???
Tommie fick även en för tidig julklapp av sin far, en tröja från erikshjälpen.
Fan!
Tommie har två julklappar från mig o leo, jag har ingen :/ Jag är inte avundssjuk, det är inte de det handlar om, utan hur man kan välja sprit före sin son, hur man bara kan tänka på sig själv...

Men men, vi är vana!!!

Två kvällar

Igår var det ju bråk i stan då vi storhandla o skulle ta med på bussen o jag vet i fan.
Tommie kunde ju inte göra nåt, varken bära eller ringa nån...Han va den som va argast.
På kvällen så gick han till Roger, va borta hela jävla kvällen och kommer hem onykter. Idag(lördag) har hon oxå varit borta hos Roger hela jävla kvällen så jag har suttit ensam igen (leo somnar ju tidigt)Skiit kul, eller inte.
Han har druckit idag med, varför i helvete måste han dricka. Han fattar fortfarande inte vad han gör mot oss.
Jag sa åt han för flera dagar sen att dricker du nåt nu innan jul så kommer jag inte hem med Leo juldagen. och jag tror det är 4 gången idag som han "smakar" öl som han så vackert kallar det.
VARFÖR???
jag gnällde att jag ått suttit ensam, men det va visst fel, det får ja ju inte klaga om utan då heter det " jaha, d börjas det igen"
Det blev lite små tjafs då han kom hem ikväll och han har ju gjort fel säger han, men tycker han det`? NEEJ!!!!!
Han väckte Leo två gånger oxå,men brydde sig inte... Vi tjafsa i vardagsrummet och jag går in i sovr. och jag hör tommie säga : varför kan ingen lyda mig!
Varför i helvete ska nån lyda honom... Varför i helvete ska jag behöva ta denna jävla skit.
Varför Varför Varför?????????????????????????????

Torsdag

Om en vecka åker vi upp till Norrköping..Lääängtar så himla mycket, kommer bli skönt och roligt.
Då ska jag o Leo gå på stan, brorsan ska gå med oss, ska även träffa Bella och prata lite. Länge sen vi sågs nu. Blir även att träffa pappa o lämna farmors julklapp och sen halv sex så kommer mamma. Möter upp oss på stan o då går vi hem till Johan där det blir att förbereda för bingolotto och massa gott. Johan jobbar natten så kvällen blir det bara jag o Leo o mamma.. MYSPYS :D

Har inte hänt så mkt här annars, Leo har hållt sig frisk så han har ju varit på dagis. Jag har bara tagit det lugnt, varit lite små gnäll efter bråket om julen men det är lugnt nu. skönt det.
Hoppas man slipper bråk till nästa jul.
Imorron hade vi tänkt att vi skulle åka o storhandla o köpa julklappar men vi tar oss inte in, inte med bil iaf. En god granne som brukar ställa upp kan inte då hennes bil är trasig och som vanligt då så finns det inga andra som ställer upp...Så konstigt att folk inte kan vara snälla o ställa upp nån gång...
Men men, det visste man ju redan.
Så vi kommer säkert ta bussen in imorgon o handla maten, får gå som två idioter med massa påsar på bussen. Så på måndag ska jag på möte i stan så då passar vi på o handlar julklapparna.
Jobbet får jag åka till på tisdag då.

Nu har vi en sak planerad varje dag så det känns skönt för då kommer säkert dagarna gå fortare :)
och så hoppas jag att jag hinner träffa min babe i helgen med :)

Nu är det dags att hämta Lilleman, men ni får hade så bra !
Love you!!!

Leo

Äntligen har ungen blivit frisk...
Han har ju varit sjuk i lite mer än en vecka, börja medförskyldning och rethosta så det va bara att gå på medicin. Sen fick han feber och hade det i 4-5dagar. Dagen efter alltså igår så fick han världens utslag på kroppen.
VA fan tänkte man då, vad är det nu. Svärmor titta förbi o kollade på Leo. Hon sa att det va vattkoppor på g. ?!?!?
Det blev lite mer på armarna och jag tänkte: det kommer ju inga blåsor? Pratade med moster o skickade bilder till henne på Leo och hon säger att det är 3dagarsfeber han haft, då får man utslagen efter febern. Kollade upp det på internet och läste att det försvinner efter 12-14 tim och visst, det gjorde det ju oxå.
Så NU är han av med det.
Men vad fick hon vattkoppor ifrån???

Nu har vi fått svar från Fk att T får sina pengar..skööönt och han får dem innan jul., passar ju rätt bra nu :)
Annars händer det inte så mkt här, jag längtar tillbaka till Saker o Ting...Vill ju jobba och inte bara gå hemma...
Men men, börjar ju om en månad igen..

Nu vill Lilleman kolla lite film på datorn så då ska jag passa på o ta lite te...
Ni får hade så bra!

Puss på er!

P.s JULEN ÄR RÄDDAD :D Vi ska upp till MIN familj, åker med moster upp o hem. Sover hos morbror och firar med dem hos kusinen. Så jävla underbart!!!!!
Blir borta hela jul helgen,vet inte vilken dag vi åker hem, men vad gör det..jag har inte bråttom hem ;)
Vet inte än om Tommie följer med, sånt som märks, annars stannar han hemma o firar med sina på juldagen(hans mor jobbar julafton) och så kan han ju vara med sin pappa på julafton...
Vi får se.. Jag o Leo klarar oss iaf ;) hahaha

PUSS

RSS 2.0